Racebets

Racebets är ett ledande spelbolag som inriktar sig helt på hästkapplöpning. Här kan du njuta av spännande betting ifrån otroliga 40 olika länder och du kan spela på över 250 000 olika lopp – varje år! Det finns även möjlighet att följa loppet online via Racebets livestreaming, vilket är ett trevligt inslag.

Detta spelbolag värnar om sina spelare och därför erbjuds hög säkerhet samt en rad olika bonusmöjligheter. Du som spelar ofta kan till exempel få ta del av cashbacks, gratisspel och extra vinstbonusar. Dessutom slipper du betala ett öre i vinstskatt, då Racebets har spellicenser ifrån Malta och även ifrån Storbritannien.

Registrering och transaktioner

Att komma igång med betting hos Racebets är enkelt. Det enda du behöver göra är att skapa ett spelkonto, vilket du gör direkt på startsidan, och sedan är det bara att göra en insättning och komma igång. För att få öppna ett konto måste du vara minst 18 år.

Insättningar och uttag sker blixtsnabbt med hjälp av säkra och populära metoder. Du kan till exempel använda dig av Mastercard, VISA, Paypal, Skrill och Neteller. Hur lång tid det tar innan du får ditt uttag beror på vilken metod du väljer att använda dig av. Skrill, Neteller och Paypal är dock de snabbaste alternativen.

Bonusar och erbjudanden

Racebets erbjuder en rad olika bonusar och belöningar för lojala spelare. Vilka erbjudanden som är aktuella just nu kan du hålla reda på genom att kika på sidan ”Erbjudanden” som du hittar i menyn. Här uppdaterar Racebets regelbundet med nya bonusar så se till att hålla ögonen öppna för att inte missa något!

Självklart delar Racebets ut en trevlig välkomstbonus till sina nya spelare. Denna bonus ger dig 500 kronor extra att spela för när du sätter in 500 kronor. För att ta del av detta erbjudande måste du använda en bonuskod som du hittar på hemsidan. Andra bonusar kan vara till exempel freebets och julkalendrar.